Boeken bij DDA Bali

Van bellen tot appen, van Facebook tot Instagram en van email tot postkaart. Voor boekingen bij DDA Bali zijn de mogelijkheden letterlijk grenzeloos!

Mocht hier nog niets bij zitten. Laat even je naam en emailadres achter onder het kopje ‘contact’ en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op! Lekker laagdrempelig en zonder poespas.

Na een boeking en/of (aan)betaling sturen we je altijd een kort boekingsformulier met daarop gevraagd, het ophaaladres, duikniveau en eventuele maten voor de duikuitrusting. Dit zodat wij alles tot in de puntjes kunnen verzorgen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Hierna kun je lekker achterover leunen en rustig wachten tot we je op komen halen op de nader afgesproken datum en tijd (ophaaltijd verschilt per duikstek).

Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is badkleding en goeie zin. Wij zorgen voor de rest!

Aanbetaling

Voor alle boekingen vragen we een aanbetaling van 30% van het aankoopbedrag. Dit is voldoende om de boeking vast te leggen bij onze duikschool. Hiermee heb je het vertrouwen van een vastgelegde boeking, maar heb je eventueel nog de mogelijkheid om de boeking te annuleren mocht dit nodig zijn.

Het restant van het aankoopbedrag kan op 2 manieren voldaan worden; op de dag van vertrek cash betaald worden of 3 dagen voor vertrek voldaan worden met een overboeking via uw bank.

  • Mocht je binnen 20 tot 10 dagen de boeking willen annuleren, krijg je de volledige aanbetaling vergoed door ons.
  • Mocht je binnen 10 tot 3 dagen de boeking willen annuleren, krijg je 50% van de aanbetaling vergoed.
  • Mocht je binnen 3 dagen de boeking willen annuleren, vergoeden we de aanbetaling niet meer.

Boekingen kunnen alleen geannuleerd worden door schriftelijke melding via het contactformulier op onze website of email via info@duikenopbali-dda.nl.