Hoe de duikdag eruit ziet bij DDA Bali

Je wordt in de ochtend opgehaald bij je verblijf, met onze bus met airconditioning, op de eerder afgesproken tijd. Meestal is dit tussen 8.00 uur en 9.00 uur in de ochtend. De reistijd is per duikstek verschillend maar dat zit tussen de 45-90 min. Onderweg is vaak nog veel moois boven het wateroppervlak te bewonderen en er zal gelegenheid zijn om hier te stoppen voor wat foto’s. Ook is het daarom leuk voor niet duikende familieleden en/of vrienden om toch mee te gaan omdat een dag bij DDA meer bied dan alleen het duiken. Denk daabij aan snorkelen of het bezoekje van een tempel.

Samen met de chauffeur en de gids/instructeur rijd je dan naar de gewenste duikstek waar we beginnen met een kopje koffie/ thee en een kleine briefing vooraf.

Als iedereen er klaar voor is gaan we ons opmaken voor de eerste duik. De duik zal rond de 50min duren of totdat we door de lucht heen zijn en we naar boven moeten gaan.

Tussen de duiken door verzorgen wij een heerlijke lunch uit de regionale keuken. DDA werkt samen met de beste restaurants zodat je voldaan kan beginnen aan de 2e duik.

Ook gaan er over heel de dag gekoelde drankjes en water mee dat je kostenloos mag pakken.

Als we lang genoeg uit het water zijn beweest en de buikjes rond hebben gegeten en gedronken gaan we ons opmaken voor de 2e duik van de dag.

Eerst zal de instructeur nog wat vertellen over de duikstek en de duik die we gaan maken alvorens we het water in gaan.

Na de 2e duik is er gelegenheid om je te douchen en je om te kleden. Als iedereen klaar is gaan we terug naar het resort waar we je op hebben gehaald en daar laten we je achter met de onvergetelijke ervaring die je hebt gehad en de foto’s en video’s die geheel gratis zijn gemaakt en je meekrijgt als leuke herinnering.

Incl:

  • Transfer van en naar het verblijf
  • PADI gids/instructeur
  • Lunch
  • Water/softdrinks
  • Verzekering
  • Gratis foto’s en video’s