Padang Bay

Padang Bay

Padang Bai is een klein havendorpje aan de oostkust van Bali. Veel toeristen kennen dit dorpje vanwege de verschillende boten die dagelijks vanuit de haven van Padang Bai vertrekken naar Lombok en de Gili-eilanden. Maar Padang Bai heeft zoveel meer te bieden, het dorpje is 5 tempels rijk en is een ideale plek voor visrestaurants vanwege de vele kleurrijke vissersboten die hier hun standplaats hebben.

Baaien:

Padang Bai bestaat uit 3 baaien.

De grootste baai ligt in de haven en is het vertrekpunt voor de vele veerboten, fastboats en jukungboten. Snorkelen en duik wordt hier niet aangeraden vanwege het vele verkeer.

Blue Lagoon is de bekendste baai van Padang Bai en heeft zijn naam te danken aan het heldere water en is beroemd vanwege zijn koraaltuinen en grote verscheidenheid aan koraalvissen. Blue Lagoon is een erg geliefde plek onder snorkelaars en duikers.

Bias Tugal, ook wel bekend als Pantai Kecil (Het kleine strand) is de kleinste baai van Padang Bai. Het is een erg mooi wit strand en nog niet erg bekend bij veel toeristen. Vanwege de stroming is Bias Tugal helaas niet geschikt voor snorkelen of duiken.

Reistijd vanaf Sanur: 45 minuten

Design & Implementatie door Online ID
Facebook
YouTube
Instagram